fbpx

Rockstar heeft eerste trailer van GTA 6 onthuld

GTA 6

Verrassing! Normaal zou de trailer van GTA 6 pas online gaan op 5 november om 15u, maar wegens een lek heeft Rockstar de trailer vroeger online gegooid. En of die er fantastisch uitziet! Wanneer we GTA 6 kunnen spelen? Ergens in 2025.

De video bevestigt een heleboel vooraf gelekte elementen. Zo krijgen we twee speelbare personages – een man en een vrouw – en zakken we af naar Leonida, Rockstars versie van de staat Florida, waar spelers volgens het persbericht ‘de neonstraten van Vice City en verder’ zullen bezoeken.


De trailer barst alvast van de sfeer en toont van parelwitte stranden, azuurblauwe zeeën, een tripje door de Everglades, vette parties in penthouses van hotels en nog veel meer.

We krijgen meteen ook enkele – nu al – memorabele personages te zien. Lokale rednecks, een norse grootmoeder, bendes op dirtbikes, street racers en natuurlijk beide hoofdpersonages: een blanke kerel en een latinavrouw genaamd Lucia. Zoals voorspeld door eerdere geruchten.

Dat GTA 6 weer een geweldige open wereld zal opdienen, staat nu al vast. En als je ons nu wil excuseren, gaan wij alles uit de video even analyseren.

GTA 6 komt in 2025 naar PS5 en Xbox Series. De pc-versie komt allicht op een later tijdstip.

Een reactie achterlaten