fbpx

Quantum Error is niet langer een PS5-exclusive

Hoewel Quantum Error oorspronkelijk als PS5-exclusive werd aangekondigd, heeft ontwikkelaar Teamkill Media bekendgemaakt dat de game ook naar Xbox Series X komt. Uiteraard had de studio al aangegeven dat de titel naar andere platformen kon komen. En met de bovenstaande teaser maakt-ie het officieel.

Opvallend genoeg duidt de video hierboven enkel op een versie voor next-gen Xbox consoles. Of de game ook naar Xbox One komt, is dus niet duidelijk. In ieder geval een goede zaak dat meer gamers aan de slag kunnen met de titel. Quantum Error lijkt namelijk een gezellige scifi-horror game te worden.


Jij kruipt in de huid van Jacob Thomas, een brandweerman. Aan jou om enkele hulpeloze zielen te redden uit een brandend lab, dat door een onbekend wezen werd aangevallen. Uiteraard gemakkelijker gezegd dan gedaan, want al snel ontdek je de dat mysterieuze entiteit het onderzoekswerk van het labo volledig wil vernietigen.

Check vooral de video hieronder als je een korte preview video wil zien, die gemaakt is door Teamkill zelf. Toegegeven, die afwerking kan nog wat beter, maar die sfeer zit best goed, toch?

Een reactie achterlaten