fbpx

PUBG krijgt nog voor de zomer een nieuwe map

Bluehole zal binnenkort de toekomstplannen voor PlayerUnknown’s Battlegrounds onthullen. Dat beloofde de ontwikkelaar via Steam. Weten we nu al: de retepopulaire Battle Royale-shooter krijgt nog voor de zomer een nieuwe map. Ja, je leest het goed: nog voor juni wordt een nieuwe locatie toegevoegd aan de game.

Ondanks de enorme populariteit voegde Bluehole de afgelopen maanden slechts weinig nieuwe features en content aan zijn game toe. Een schril contrast met rechtstreekse concurrent Fortnite. De ontwikkelaar van PUBG focust zich naar eigen zeggen liever op het weren en bannen van cheaters. Zo werden er in januari meer dan een miljoen valsspelers van de servers gekegeld.


Dat ze pas de roadmap voor 2018 in maart zullen onthullen, heeft volgens de ontwikkelaar daar alles mee te maken. Dan zal de ontwikkelaar alle nieuwe content onthullen. De langverwachte derde map maakt daar deel van uit. Bluehole gaf al de tip dat de locatie ervan zich ergens rond de Adriatische Zee bevindt.

Naast de roadmap is er vandaag een nieuwe update voor PUBG die diverse bugs moet verhelpen en kleine aanpassingen doorvoert. Zo kan je niet langer binnen een vliegtuig kijken bij de start van een rondje. Je kan wel het aantal passagiers natrekken via een teller in de interface.

Een reactie achterlaten