fbpx

PS5 screenshots en video’s delen kan binnenkort gewoon via smartphone

Sony maakt het delen van je persoonlijke gamemomenten binnenkort een stuk gemakkelijker. Volgende maand kan je alle screenshots en video’s die je op PlayStation 5 hebt gemaakt, gewoon via de PlayStation app op je smartphone bekijken en delen. Best handig.

Heb je een coole foto gemaakt in Horizon Forbidden West die je op je Instagram wil zetten? Of een video op Tiktok zwieren van hoe je die Elden Ring-baas vakkundig afmaakte? Dan kan je die binnenkort gewoon op je smartphone bekijken en rechtstreeks op social media delen.


De nieuwe feature van de PlayStation app is op dit moment al beschikbaar in de Verenigde Staten en wordt volgende maand in andere regio’s uitgerold.

Gezien afbeeldingen rechtstreeks op Facebook delen al een tijdje geen optie meer is, is deze nieuwe feature meer dan welkom. De functie zorgt er ook voor dat je screenshots kan gebruiken als achtergrond op je telefoon.

Hier vind je alvast meer details over hoe je de feature kan activeren op je PS5 en andere interessante weetjes. Zo verschijnen video’s die in 4K zijn opgenomen op je PS5 bijvoorbeeld niet in de app omdat de filesize simpelweg te groot is.

Een reactie achterlaten