fbpx

PS5-exclusive Stellar Blade wordt nergens gecensureerd

stellar blade outfits

Ontwikkelaar Shift Up heeft bekendgemaakt dat actiegame Stellar Blade overal ‘in ongecensureerde vorm’ verschijnt. De Koreaanse makers zijn niet vies van welgevormde vrouwenlichamen, jiggly physics en obscure latexpakjes.

Wie de gesprekken rond Stellar Blade de laatste weken en maanden wat gevolgd heeft, weet dat er veel inkt gevloeid is over het uiterlijk van hoofdpersonage EVE. De soldate van de Airborne Squad vecht in weinig verhullende outfits en is onderhevig aan bijzonder realistische boob- en butt physics. Iets wat Sony de laatste jaren niet zo graag zag op zijn consoles.


Voor velen is het dan ook een verrassing dat Stellar Blade in zijn originele vorm verschijnt. En hoewel de game een cool combat systeem koppelt aan een coole scifi wereld, zijn er talloze spelers die niet voorbij de strak geklede hoofdrol kunnen kijken.

Om te vermijden dat spelers toch opmerkingen maken over eventuele wijzigingen aan het uiterlijk of de outfits van Eve, heeft ontwikkelaar Shift Up bekendgemaakt dat de game overal in dezelfde staat verschijnt. Sexy outfits bij de vleet dus, maar ook dynamische rondingen, bloederige combat en bruut geweld.

Nu goed, in Europa viel censuur in het verleden al bij al nog mee, al zullen ze in Amerika blij zijn met het bericht van Shift Up:

Een reactie achterlaten