fbpx

PS5-exclusive Stellar Blade heeft drie grafische modi

Stellar Blade

Tegenwoordig hebben een heleboel moderne games verschillende grafische modi. Vaak kan de hardware van consoles de combinatie van een 4k-resolutie en 60 frames/s niet aan. Ook voor PS5-exclusive Stellar Blade is dat niet anders, al voegt de game nog een derde modus toe.

Het nieuws is afkomstig uit een gloednieuw interview (vertaal door Genki), waarin Technical Director Dong-Gi Lee van Shift Up uitlegt waarom die derde modus het verschil kan maken.


Stellar Blade biedt in eerste instantie een Performance Mode, die de framerate op 60 frames per seconde zet, uiteraard aan een lagere resolutie. Daarnaast is er de Resolution Mode, die een 4K-resolutie op je scherm tovert met een lagere framerate. Ten slotte heeft de game een Balanced Mode, waarbij evenveel rekenkracht aan beide aspecten geleverd wordt. Concrete cijfers geeft Shift Up voor die modus niet, maar wij gokken op een 1440p resolutie met 40 fps.

Nu goed, gezien Stellar Blade een actiegame is, gaan de meeste spelers ongetwijfeld voor de Performance modus. Leuk om te zien dat Shift Up verschillende opties aanbiedt.

Kijk jij uit naar Stellar Blade?

Een reactie achterlaten