fbpx

PS5 exclusive Returnal krijgt binnenkort gratis co-op modus

Tijdens de nieuwste State of Play heeft ontwikkelaar Housemarque een nieuwe update voor de PS5-game Returnal onthuld. Die brengt niet alleen co-op naar de pittige scifi-shooter, maar ook een gloednieuwe survivalmode. De update gaat live op 22 maart.

Dankzij de toevoeging van co-op, kan je het volledige avontuur van Returnal samen met een andere speler tackelen. En da’s handig voor wie vastzit in de game: gewoon een andere speler inviten die jou voorbij die moeilijke baas kan helpen. Enkel de progressie van de host wordt opgeslagen.


Ook handig: als je te veel kogels hebt gevreten, kan jouw teamgenoot je reviven. En vice versa. Al zit er een addertje onder het gras: ontwikkelaar Housemarque heeft het revive-proces lang genoeg gemaakt zodat het niet zomaar tijdens een intense battle kan. We hadden niet anders verwacht.

Verder voegt de Ascension update ook de nieuwe Tower of Sisyphus toe. Je kan de toren binnengaan op het moment dat je de grappling hook ontgrendeld hebt.

Verwacht je echter aan een stevige uitdaging. Zo bestaat de toren uit twintig verdiepingen, die allerlei monsters op je loslaten. Eenmaal je de monsters op een etage verslagen hebt, mag je naar de volgende.

Je kan een trailer voor de nieuwe update hierboven bekijken.

Een reactie achterlaten