fbpx

PS5 exclusive Destruction AllStars krijgt online bots om lege plaatsen te vullen

destruction allstars

Ontwikkelaar Lucid Games heeft aangekondigd dat PS5-exclusive Destruction AllStars online bots krijgt. De studio voegt de AI-bestuurde tegenstanders toe om het spelersaantal te balanceren tijdens minder drukke periodes. De bots duiken alleen op in casual game modi. Competitieve modi blijven dus ongewijzigd.

Ondanks de grootte van de community, geeft Lucid Games toe dat er pieken zijn in de spelersactiviteit. Voor Europa is dat op weekdagen van 16u00 tot 23u00 en in de weekends van 14u00 tot 01u00. Buiten die periodes ligt het aantal spelers vaak te laag waardoor online matchmaking te lang duurt.


Daarom zal de ontwikkelaar lege plaatsen voortaan opvullen met bots. Zo blijft de gameplaybalans altijd hetzelfde. De uitzondering is natuurlijk Blitz. Als competitieve modus met ranglijsten, worden daar geen bots aan toegevoegd.

De bots worden uitgerold in de eerstvolgende update. Daarnaast worden er parties toegevoegd, waardoor je gemakkelijker met vrienden kan spelen. Tot slot krijgen we ook een playlist, die het gemakkelijker maakt om deel te nemen aan specifieke modi die jij graag speelt.

Uiteraard brengt de update ook tal van verbeteringen met zich mee. Wanneer de patch exact live gaat, is nog niet bekend.

Een reactie achterlaten