fbpx

Deze console moet het opnemen tegen PS5 en nieuwe Xbox

Mad Box

Slightly Mad Studios, de ontwikkelaar van Project Cars, heeft het prototype design van zijn next-gen console voorgesteld. De studio kondigde begin dit jaar The Mad Box aan, een next-gen console die even krachtig zou zijn als een pc die pas over twee jaar verschijnt. Als de ontwikkelaar slaagt in zijn plan, wordt de Mad Box dus rechtstreekse concurrent van de PS5 en de opvolger van de Xbox One.

Hoewel de looks nog lichtjes kunnen wijzigen, zal Slightly Mad zich sterk inspireren op het onderstaande futuristische design. Het wordt een beest van een console trouwens, want volgens de ontwikkelaar ondersteunt het toestel een 4K-resolutie aan 60 fps en zelfs VR-games aan 60 fps per oog. Geen wonder dus dat je verschillende VR-headsets kan aansluiten.


Wat denk je? Vette console om onder de tv te zetten? Of hou jij het liever bij Sony, Microsoft en Nintendo?

(tekst gaat verder onder de afbeeldingen)

En de console zelf heeft zelfs een paar coole lichteffecten.

Ziet er slick uit allemaal, al vrezen wij voor de prijs van zo’n high-end design. De duurste console tot nu toe was de Xbox One X, met 499 euro. Wij gokken dat de console van de plaatjes hierboven gemakkelijk 200 euro duurder kan zijn. In dat geval kom je dus al in de buurt van het budget van een game-pc. Maar goed, de prijs wordt uiteraard afwachten, alsook de performance van de Mad Box.

REACTIES (2)

  1. Nicolas Legley

    Ik vraag mij dan af welke games hierop zullen verschijnen.

  2. Lordbone

    Ziet er wel lekker uit, beetje a la Alienware voor PC

Een reactie achterlaten