fbpx

PornHub deelt populairste game personages van 2023

Pornhub insights 2023

Tijd om te kijken welke games en personages jullie hart – of in dit geval bloedtoevoer – sneller deed gaan. En volgens de zoekstatistieken die PornHub deelde zijn vooral Fortnite, Overwatch en Final Fantasy de grote winnaars.

Volgens PornHub Insights blijkt dat Fortnite alweer een van de populairste gamezoektermen is op de pornosite. Daarna volgt Overwatch en Minecraft. We oordelen natuurlijk niet, maar daar is toch wel een hoekje af. Ook Pokémon blijkt vreemd genoeg alweer erg populair op PornHub.


Wat personages betreft werd het vaakst gezocht naar Chun-Li uit Street Fighter. Al zal de Fortnite skin daar ook voor iets tussenzitten.  Ook Tifa uit Final Fantasy VII is bijzonder populair. Wat we helemaal begrijpen. Dva uit Overwatch sluit de top 3 af.

Over het algemeen blijven de dames van Overwatch zeer geliefd, want ook Mercy, Widowmaker en Kiriko staan in lijstje. Niet verrassend vinden we de grote vampierendame Lady Dimitrescu terug en ook Lara Croft staat weer een pak hoger dan vorig jaar. Waarom de blauwe, stekelige Sonic zo hoog in die lijst staat, is dan weer een mysterie.

Dat PlayStation-gamers de grootste rukkers zijn van alle consolegamers blijkt dan weer uit deze statistieken.

search videogame personages

Search videogames

Een reactie achterlaten