fbpx

Pokémon Ultra Sun & Moon

Ons laatste verblijf in de Alola lijkt niet eens zo lang geleden en we krijgen al de kans om terug te keren. Net zoals in een favoriete stad of regio, voelt alles bijzonder herkenbaar aan, alsof we nooit zijn weggeweest. Ultra Sun en Moon mag je gerust upgrades noemen tegenover de topgames die vorig jaar op 3DS neerstreken, maar is dat voldoende?

Hardcore Pokémon-fans roepen nu wellicht luidkeels “ja” naar hun smartphone, maar wat dan met eerder doordeweekse gamers? Indien je de basisedities van Sun of Moon nog niet in huis haalde, is dit natuurlijk de uitgelezen kans om je verzameling te laten aanzwellen. Met talloze extra Pokémon in deze Ultraversies – inclusief alle Legendary Pokémon uit de vorige games – zijn dit de versies met de meeste content ooit. De uitgelezen kans om die onhaalbare droom van een volledig gevulde Pokédex alsnog achterna te jagen.
En toegegeven, deze Pokémon Ultra Sun & Moon is meer dan enkel een karrenvracht nieuwe digitale monsters om te vangen. Ook aan de verhaallijn werd gesleuteld, waardoor die – zeker in het laatste deel van de game – veel logischer opgebouwd lijkt. Voor velen was de afhandeling van het verhaal in Sun en Moon wellicht een klein minpuntje, maar dat werd nu vakkundig weggewerkt.

Daarom moeten we concluderen dat deze Ultra-edities de stempel “aanrader” zeker verdienen. Vooral als je net die ene gamer ter wereld bent die nog nooit eerder Pokémon een kans gaf. Weet dan dat deze titel speciaal voor jou ontworpen is. Om je de meest gestroomlijnde ervaring te geven die Nintendo en GameFreak tot nog toe samen maakten.

[thb_gap height=”30″]
9.0
  • véél content
  • alle Legendary Pokémon
  • verhaal is nu beter
  • net niet genoeg verschillen

BESLUIT

Een reactie achterlaten