fbpx

PlayStation Plus games van oktober gelekt

PlayStation Plus

Voor een hele poos heeft Sony de PlayStation Plus line-up zelf kunnen onthullen, al zit die tijd er weer op. De bekende dataminer BillBil-kun neemt de onthulling weer over met zijn bekende leaks. De Dealabs-gebruiker deelde alvast de titels van oktober voor Sony dat kon doen.

De games voor oktober zijn best de moeite. Zo kunnen we eerst aan de slag met The Callisto Protocol. De suvivalhorrorgame van de bedenker van Dead Space speelt zich 300 jaar in de toekomst af en volgt de lijdensweg van Jacob Lee die in een streng bewaakte gevangeniskolonie wordt opgesloten. Waarna de pleuris uitbreekt.


Verder kunnen we in oktober ook aan de slag met Farming Simulator 22 waarin je de virtuele landbouwer mag uithangen. Bouw je boerderij in de VS of Europa en bouw je business uit met agricultuur, veeteelt of bosbouw.

Gezien de leaks van Billbil-kun altijd correct zijn, gokken wij dat dat voor oktober niet anders is. Beide PlayStation Plus-games zullen te downloaden zijn van 3 oktober tot 7 november.

Een intens avontuur vol afgrijselijke horror in de ruimte? Of toch maar gezellig de akkers bewerken van je eigen boerderij? Aan jou de keuze in oktober.

Een reactie achterlaten