fbpx

PlayStation Plus games van juni al gelekt

Update: Sony heeft de PlayStation Plus line-up van juni nu ook officieel bekendgemaakt. Een verrassing is het niet, want het gaat om exact dezelfde titels die al gelekt waren door het Spaanse Area Jugones. Je kan het aanbod hieronder vinden.

Originele tekst: Of de PlayStation Plus games van juni de moeite zijn? Dankzij een lek kan je er er nu al over oordelen. Zo zou de gloednieuwe (en nog steeds onaangekondigde) versie van Virtua Fighter 5 meteen gratis te downloaden zijn op PS5 en PS4. Daarnaast een stevige portie Star Wars dogfights en een co-op puzzelgame met geheimagenten!


Het was de Spaanse gamewebsite Area Jugones die de info lekte. De redacteurs zijn goed op dreef, want vorige maand lekten ze ook al de line-up van de PlayStation Plus-games voor mei en wisten ze ons de nieuwe kleuren van de DualSense te verklappen.

In juni mogen we aan de slag met deze drie PlayStation Plus-games:

  • Operation: Tango (PS5)
  • Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown (PS4/PS5)
  • Star Wars: Squadrons (PS4/PlayStation VR)

Opvallend is dat Virtua Fighter 5: Ultimate Showdown al geteased is door SEGA, maar pas onthuld wordt tijdens een eSports livestream op donderdag 27 mei. Dat wil zeggen dat we dus meteen een launchgame als PlayStation Plus titel krijgen, een beetje zoals Destruction AllStars.

Wat denken jullie? Mag het aanbod zo blijven? De trailers van Operation: Tango en Star Wars: Squadron kan je hieronder checken.

 

Een reactie achterlaten