fbpx

PlayStation Plus games van april gelekt

PS Plus

Zoals gewoonlijk is de maandelijkse line-up van gratis PlayStation Plus-games vroegtijdig gelekt. Opnieuw is het Franse forum Dealabs de klokkenluider van dienst. Een matige oogst als je het ons vraagt.

Volgende maand mag je aan de slag met deze drie games:


  • Hood: Outlaws en Legends
  • Slay the Spire
  • SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom Rehydrated

In Hood: Outlaws en Legends mag je het opnemen tegen een ander team om als eerste een middeleeuwse vesting te overvallen. En daarbij is sluwheid zeer belangrijk. Probeer je zo snel mogelijk de schat te pakken te krijgen en te ontsnappen? Of het vijandige team al het werk laten doen en je tegenstanders daarna overvallen? Aan jou de keuze.

Slay the Spire is dan weer een deck-building rpg. Denk Kingdom Hearts: Chain of Memories, want de game is volledige opgebouwd met kaarten, die je moves in de turn-based battles bepalen. Dankzij een waaier aan speelkaarten krijg je natuurlijk een strategieën om toe te passen.

SpongeBob SquarePants: Battle For Bikini Bottom Rehydrated spreekt uiteraard voor zich. In de game mag je Bikini Bottom redden door te springen, te verkennen en ook een kleine beetje te vechten. Wij zijn er klaar voor.

Warm je alvast op voor de april line-up met deze trailers.

Een reactie achterlaten