fbpx

Gelekt: PlayStation maakt zich klaar voor Gran Turismo 7 beta test

gran turismo 7 pg

Het lijkt erop dat Sony binnenkort een beta test voor Gran Turismo 7 zal aankondigen. Zo spotte website GTPlanet op de officiële PlayStation website een pagina waar spelers zich kunnen inschrijven voor de beta door de trailer van de game te bekijken.

De beta duikt op als onderdeel van Experience PlayStation, een app ontworpen om spelers toegang te geven tot promoties en andere updates. Sony heeft de app  nog niet vaak ingezet, al zal daar binnenkort ongetwijfeld verandering in komen.


Wie op de webpagina gaat kijken, wordt begroet door een ‘Start Quest’ button. Als je daarop klikt en vervolgens ‘Related Campaigns’ kiest, kan je opteren voor de Italia Quest. Daaronder vind je de ‘Gran Turismo Beta’. Als je die activeert, moet je simpelweg een trailer bekijken om een code te krijgen. Die code is voorlopig hetzelfde voor iedereen en werkt niet. Al kan het een aanwijzing zijn dat Sony experimenteert met deze methode om beta-codes te verdelen.

Opvallend is dat elke code wel een PS5 Only tag heeft, wat doet vermoeden dat de beta enkel naar Sony’s next-gen console komt. Best vreemd, gezien PlayStation Studios baas Hermen Hulst eerder al hintte naar een PS4-versie van de game.

Hopelijk krijgen we binnenkort meer officiële info.

Een reactie achterlaten