fbpx

PlayStation heeft er opnieuw twee exclusives bij

Sony heeft bekendgemaakt dat het zowel de actiegame Lost Soul Aside als de multiplayershooter Convallaria naar PS5 zal brengen. Beide titels titels maken deel uit van het China Hero Project initiatief en zullen verder ontwikkeld worden met de hulp en steun van verschillende PlayStation Studios.

Lost Soul Aside is momenteel in ontwikkeling bij het Chinese Ultizero Games en doet sterk denken aan Final Fantasy XV. Het speelt zich af in een wereld waar fantasie, science fiction, zwaarden en superkrachten centraal staan.


De game vertelt het verhaal van Kazer, die gebonden werd aan de symbiont Arena. Samen verkennen ze al vechtend de wereld, zoals je kan zien in onderstaande trailer.

Daarnaast is er Convallaria, een third-person multiplayer shooter die veel weg heeft van Destiny. In de game staan teamwerk en strategie centraal, want de fantasy scifi shooter combineert PvE en PvP.

In co-op moet je gigantische eindbazen zien te verslaan met een uitgebreid arsenaal aan wapens. De PvP-modi brengen dan weer 100 spelers samen, waarbij ze vechten om missies tot een goed einde te brengen. De trailer van Convallaria vind je hieronder.

Een reactie achterlaten