fbpx

PlayStation brengt Trophies naar pc met Ghost of Tsushima

Ghost of Tsushima Trophies

Goed nieuws voor verzamelaars van virtuele bekers, want de pc-versie van Ghost of Tsushima Director’s Cut krijgt volledige Trophy-ondersteuning. Dankzij de feature wordt het samoerai-avontuur van Sucker Punch Productions de eerste PlayStation pc-game waarin je Trophies kan verdienen.

Om de Trophies te ontgrendelen, moet je vanzelfsprekend inloggen op je PSN-account via pc. Eenmaal dat gebeurd is, kan je ze vrijspelen op PC. Op dit moment weten we helaas niet of de Trophy List op pc synchroniseert met die op je PS5. Het zou kunnen dat beide platformen een specifieke lijst hebben, ook al zijn de trofeeën identiek. Games met een PS4- en PS5-versie hebben immers ook twee lijsten voor beide platformen.


Ook cool: via Ghost of Tsushima Director’s Cut introduceert Sony een volledig nieuwe user interface voor pc-versies van zijn games. Daarin vind je de vriendenlijst, trophies, instellingen en Profiel terug.

De feature is beschikbaar op Windows PCs, via het in-game menu. Of als je toetsenbord en muis gebruikt via Shift+F1. Uiteraard is het gebruik ervan optioneel, al is het interessant voor PlayStation-gebruikers om toegang te hebben tot verschillende menu’s, bekend van je PS5-console.

Ghost of Tsushima Director’s Cut verschijnt op 16 mei voor pc.

PlayStation Overlay

Een reactie achterlaten