fbpx

“Pc-versie van The Last of Us: Part 2 al lang afgewerkt”

The Last of Us

Dat er een pc-versie van The Last of Us: Part 2 aankomt, is voor de hand liggend. De vraag is alleen wanneer die komt. Volgens de bekende insider Billbil-kun is de game al helemaal afgewerkt. Alleen wacht Sony tot het juiste moment om het survival avontuur uit te brengen.

Volgens BillBilkun werd de ontwikkeling van de pc-versie al afgerond in november vorig jaar. Meer dan een half jaar geleden dus. Waarom Sony de game niet simpelweg op Steam zet? Dat zou te maken hebben met de HBO-serie.


De populaire betaalzender heeft momenteel het tweede seizoen van de tv-serie in de maak. En een gelijktijdige release van de game op pc zou de verkoop meteen een boost geven. Het tweede seizoen van de tv-serie zou ergens begin 2025 verschijnen.

Sony pakte het ongeveer hetzelfde aan met de pc-versie van de eerste The Last of Us. Zo lanceerde de eerste game op Steam, zo’n twee weken nadat de laatste aflevering van de tv-serie uitgezonden werd.

Vermoedelijk bevat de pc-versie van The Last of Us: Part 2 meteen ook alle extra’s die de PS5-upgrade meekreeg, zoals de roguelike mode No Return en alle nieuwigheden.

Een reactie achterlaten