fbpx

Ouch! Verschillende edities God of War Ragnarök bevatten geen game

God of War

Heel wat gamers die gisteren vol verwachting hun geleverde Collector’s Editions van God of War Ragnarök openden, vonden helaas geen game. Bij sommigen ontbrak de downloadcode voor de game, anderen misten dan weer de beloofde steelbook of downloadcodes voor de DLC.

Dat er bij het inpakken van de dure verzameledities heel wat verkeerd is gelopen, blijkt uit de vele tweets. Sommige gamers kregen dan weer twee downloadcodes voor de game, maar geen code voor de DLC.


Een zware misser van Sony, vooral als je klanten zoveel geld neertellen en niet eens aan de slag kunnen met de game. Verschillende gamers trokken naar Twitter om hun frustratie te delen. Eén onfortuinlijke koper richtte zelfs een account op om alle klachten te bundelen.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Hieronder maar twee van de voorbeelden:

Een Twitter-gebruiker laat weten dat hij de klantendienst van Sony contacteerde. Sony zou de zaak onderzoeken en binnen 5 werkdagen een antwoord geven. Alle gedupeerden zullen dus nog minstens 5 dagen moeten wachten om met God of War Ragnarök aan de slag te gaan.

In België verliep de launch trouwens ook niet zoals gehoopt. Dankzij de nationale actiedag van de vakbonden, werd er geen post verdeeld. Waardoor tal van gamers die God of War Ragnarök online hadden besteld, langer moeten wachten.

Laat een reactie achter