fbpx

Originele Ghost of Tsushima niet meer verkrijgbaar in PlayStation Store

ghost of tsushima review

Vanaf vrijdag ligt Ghost of Tsushima: Director’s Cut in de rekken. Genoeg reden voor Sony om de originele game te schrappen uit de PlayStation Store, zo blijkt. De originele PS4-game is nergens meer te bespeuren in Sony’s digitale winkel.

De delisting van Ghost of Tsushima werd opgemerkt door Wiredup Report. En inderdaad, ook wij kunnen de originele release niet meer vinden in de PlayStation Store. Zo kan je op PS4 enkel nog de digitale versie van de Director’s Cut aanschaffen voor 69,99 euro en lijkt de originele game van de aardbodem verdwenen.


Toegegeven, met de komst van de Director’s Cut is de originele versie niet meer nodig. Maar het is vreemd dat Sony zijn spelers nu verplicht om over te schakelen op de duurdere nieuwe editie zonder enige waarschuwing vooraf. De originele game voor een zachtere prijs op de kop tikken, kan nu enkel nog met de fysieke versie

Ghost of Tsushima: The Director’s Cut bevat naast de originele game de nieuwe Iki Island-uitbreiding en tal van andere verbeteringen op PS5. Zo draait de game aan 60 frames per seconde. Al is titel ook een stuk duurder dan de originele release: op PS5 betaal je een stevige 79,99 euro voor de game.

Heb je de game al op PS4, dan kan je vanaf 20 augustus upgraden naar de nieuwe PS4-versie voor 19,99 euro. Upgraden van de PS4 naar de PS5-versie kost je nog eens 10 euro extra.

Een reactie achterlaten