fbpx

Opnames van Twisted Metal-serie zijn afgerond

twisted metal show

Het kan dat we de Twisted Metal-serie sneller te zien krijgen dan die van The Last of Us. Het eerste seizoen van de tv-serie is volledig ingeblikt en daarmee kan de post-productie van de reeks beginnen.

Showrunner Michael Jonathan Smith maakte het nieuws bekend op Twitter. De opnames van het eerste seizoen van Twisted Metal, met Will Arnett, Anthony Mackie en Samoa Joe in de hoofdrol, zijn volledig afgerond.


In de serie kruipt Mackie in de huid van John Doe, die als koerier voor een outpost rijdt in een post-apocalyptische toekomst. Hij wordt bijgestaan door Quiet, gespeeld door Stephanie Beatriz. Het duo krijgt het tijdens hun bezorgingen vaak aan de stok met Agent Stone (Thomas Haden Church).

Volgens eerdere geruchten wordt deze komische serie een inleiding voor een reboot van de game, die naar verluidt in de maak is bij Firesprite Studio.

Twisted Metal zal in de Verenigde Staten te zien zijn op Peacock, de voorlopig enkel in de VS beschikbare streamingdienst van NBVUniversal. Wanneer de serie precies verschijnt, is niet bekend.

Een reactie achterlaten