fbpx

Open bèta voor PS5 hero shooter Concord komt in juli

concord PS5.jpg

Ontwikkelaar Firewalk Studios heeft de open bèta van de PS5 multiplayershooter Concord aangekondigd. In totaal zijn er twee testweekends. Het eerste loopt van 12 tot 14 juli, terwijl het tweede loopt van 18 juli tot 21 juli.

Met de 5 vs 5 multiplayershooter wil Sony duidelijk de strijd aangaan met Overwatch. Zo kan je kiezen uit verschillende intergalactische helden die duidelijk geïnspireerd zijn op die van Guardians of the Galaxy.


Wie de open bèta van Concord tijdens het eerste weekend wil testen, moet een pre-order geplaatst hebben op pc of PS5. Alle spelers met een pre-order krijgen vier extra codes om vrienden uit te nodigen.

Na de early access open beta is er nog een tweede weekend van 18 tot 21 juli, toegankelijk voor alle spelers. Beide weekends ondersteunen cross-play, zodat je samen met vrienden op PS5 of pc kan spelen.

Wat is er dan allemaal zoal te zien in de bèta? Je kan aan de slag met alle 16 personages. Ook krijg je toegang tot de verhalende cutscenes, die de achtergrond van de personages in de kijker zetten. In hoeveel arena’s je mag knallen tijdens de beta, is niet duidelijk.

De uiteindelijke game verschijnt op 23 augustus en is niet free-to-play. De game kost €39,99 op PS5.

Hieronder kan je de meest recente gameplay zien.

Een reactie achterlaten