fbpx

Ontwikkeling van Iron Man game is officieel gestart

iron man EA

In september maakte EA bekend dat het werkt aan een Iron Man game. Ontwikkelaar van dienst is Motive, bekend van Star Wars Squadrons en uiteraard de remake van Dead Space. Nu die laatste game de deur uit is (en trouwens voortreffelijk goed is), heeft de studio bekendgemaakt dat de ontwikkeling van de Iron Man game nu officieel gestart is.

Wat we momenteel al weten van de game? Bitter weinig. Zo vertelde EA ons enkel dat het een singleplayer third-person action-adventure titel wordt. Lijkt wel te passen in het kader van Iron Man, denken we zo…


Opvallend genoeg is deze game slechts één van de Marvel-projecten in ontwikkeling bij EA. Zo zou de uitgever ook nog werken aan een Black Panther-game. En ook nog een titel waar je de controle krijgt over meerdere Marvel helden, waaronder Captain America en Black Panther. Die laatste game zou ontwikkeld worden onder leiding van Amy Hennig, schrijfster van Uncharted.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

Vergeet trouwens niet dat ook Sony nog twee Marvel-titels in ontwikkeling heeft, met name Spider-Man 2 en Wolverine. Die laatste staat komt eind 2024 en wordt 18+It’s a good day to be a Marvel fan?

Laat een reactie achter