fbpx

‘Wolverine komt eind 2024 naar PS5 en wordt 18+’

Wolverine PS5

Hoewel we nog geen gameplay hebben gezien, lopen tal van spelers al warm voor Marvel’s Wolverine. Helaas wordt het nog even wachten op de geklauwde held: Insomniac Games zou pas eind 2024 naar PS5 komen.

Gamejournalist Jeff Grubb van Giant Bomb dropte meer details van de titel. Zo vertelt Grubb dat Marvel’s Wolverine een 18+ rating krijgt. De PS5-game staat bol van geweld en volwassen thema’s. Best opvallend, aangezien licentiegames meestal kiezen voor een 16+ rating om een groter publiek te kunnen bereiken.


Voor de release zou Insomniac mikken op herfst 2024. Logisch, gezien Marvel’s Spider-Man 2 dit najaar verschijnt. Toch geeft Grubb toe dat die release window van herfst 2024 nog niet zeker is. De game zou kunnen opschuiven naar 2025 als er problemen de kop opsteken tijdens de ontwikkeling.

Een laatste detail dat Grubb deelde, is dat Marvel’s Wolverine semi-open omgevingen krijgt. Een beetje zoals God of War Ragnarök dus: tal van grote maps die elk een speeltuin vormen en onderling verbonden zijn. Een open wereld zoals New York in Marvel’s Spider-Man? Dat zit er niet in…

Natuurlijk is deze info niet bevestigd door Sony, dus beschouw alle details voorlopig nog als een gerucht. Wat denk jij ervan?

Een reactie achterlaten