fbpx

EA en Disney gaan drie Marvel games maken

Black Panther Iron Man

EA heeft een contract afgesloten met Disney om in totaal drie games te maken gebaseerd op Marvel superhelden. Het eerste project, een Iron Man game die ontwikkeld wordt door Motive Studio, was al aangekondigd. Van die andere twee games is nog niets bekend.

De Iron Man game wordt een third-person action-adventure titel, die volgens EA inspiratie zoekt in de rijke geschiedenis van het personage. De tweede game zou – als we eerdere geruchten mogen geloven – gebaseerd zijn op Black Panther. Niet te verwarren met de Black Panther – Captain America game van Uncharted-regisseur Amy Hennig, die vorige maand onthuld werd.


Volgens geruchten zou de Black Panther game van EA een singleplayer openwereldgame worden. Zo zou de laatste Black Panther overleden zijn en krijg je als speler controle over een personage dat zijn mantel wil overnemen.

Voorlopig allemaal geruchten, want officieel weten we enkel dat EA een contract met Disney heeft voor drie Marvel titels. Alle titels komen zowel naar consoles als pc.

Vergeet trouwens niet dat ook Sony nog werkt aan Marvel’s Spider-Man 2 en Marvel’s Wolverine. Dat er heel wat Marvel games op ons afkomen, dat staat vast. Nu ook hopen dat er tenminste enkele goede tussenzitten.

Een reactie achterlaten