fbpx

Ontwikkelaar van Stellar Blade heeft volgende game al in de maak

stellar blade PS5 demo

Actiegame Stellar Blade moet nog verschijnen, maar dat weerhoudt ontwikkelaar Shift Up niet zijn volgende project te starten. Dat wordt volgens vacatures een next-gen sci-fi actie-RPG op verschillende platformen.

Momenteel is de Zuid-Koreaanse studio Shift Up op zoek naar medewerkers voor het team. Vacatures voor onder andere een programmeur (technical artist), designers (monster concept artist, character concept artist en animator) en een schrijver (scenarist) staan op de bedrijfswebsite.


Volgens de vacatures wordt de game een AAA urban science-fiction action RPG. Leuk detail: het wordt ook een cross-platform project. Zo verschijnt de game zowel op consoles, pc en mobiele toestellen.

Wat dat betekent voor de gameplay? Dat is niet helemaal duidelijk, al zou het een game zoals Genshin Impact kunnen zijn. In ieder geval wordt het spel ontwikkeld met Unreal 5 Engine.

De meest recente game van Shift Up is de actiegame Stellar Blade, waarvan de release gepland staat op 26 april. De game kreeg op PS5 ook een gratis demo.

Shift Up nieuw project

Een reactie achterlaten