fbpx

Oddworld Soulstorm toont een heleboel nieuwe gameplay

Meer weten van Oddworld Soulstorm voor je de game gratis kan downloaden op je PS4 en PS5? Check dan zeker deze nieuwe korte video’s die ontwikkelaar Oddworld Inhabitants online gezet heeft. Wat ziet de game er nostalgisch goed uit!

De game is een vervolg op OddWorld: Abe’s Odyssee. In de actieplatformer moet je jouw soortgenoten redden in diverse, coole semi 2D-levels. Als een ware leider moet jij hen instructries geven en naar de vrijheid leiden. Dat terwijl je vijanden te slim af moet zijn en puzzels op creatieve wijze oplossen.


De video’s belichten niet alleen de wereld, maar geven je ook enkele tips voor het managen van je volgers. Niet zo goed in sluipen? Dan kan je misschien wat opsteken van de Sneaking & Stealth video. Verder vind je in Oddworld een heleboel voorwerpen, waarmee je coole accessoires kan knutselen. Ga dus zeker ook even kijken hoe je dat moet aanpakken.

Oddworld Soulstorm ligt vanaf 6 april in de rekken. Deze maand kan je de game gewoon gratis spelen via PlayStation Plus. Wie liever de coole verzameleditie met Abe figurine wil, moet echter geduld uitoefenen tot 6 juli.

Een reactie achterlaten