fbpx

Nike en Sony brengen PlayStation 5 sneakers uit

Nike heeft ons al eerder verrast met PlayStation-geïnspireerde sportschoenen, maar de nieuwe Paul George PG 5 PlayStation 5 Colorway sneakers leggen de lat toch een stuk hoger. Het schoeisel is ontworpen met de PlayStation 5 in het achterhoofd. En dat levert een clean, maar iconisch paar sneakers op.

De nieuwe Nike sneakers zijn het resultaat van een samenwerking tussen PlayStation-designer Yujin Morisawa die de PS5 vormgaf en NBA-ster Paul George van de LA Clippers. En zoals je kan zien op de afbeeldingen, zijn de kleuren perfect gekozen.


Het iconische wit, blauw en zwart doen meteen denken aan Sony’s nieuwste console. Uiteraard zijn de ook de verschillende logo’s aanwezig. En zou de schoen gemodelleerd zijn naar de DualSense-controller. Al zien wij dat er niet echt in.

Nu goed, Paul George is in ieder geval enthousiast over de gloednieuwe sneakers. Via de PlayStation Blog laat hij weten dat hij al jaren fan is van PlayStation. En dat deze sneakers zijn liefde voor het merk representeren.

Vanaf 14 mei zijn de schoenen verkrijgbaar, al is dat voorlopig in de VS. Of de PS5 sneakers ook bij ons te koop zullen zijn, is niet bekend. Houd zeker de website van Nike in de gaten.

sneakers 5Sneakers 4Sneakers 3sneakers 2Sneakers 1

Een reactie achterlaten