fbpx

Nieuwe Tesla komt met ingebouwde next-gen console

Tesla console

Nog steeds op zoek naar een PS5? Dan kan je misschien overwegen om de nieuwe Tesla Model S aan te schaffen. Het vernieuwde model van de elektrische wagen wordt geleverd met ingebouwde gaming computer van zo’n 10 teraflops. Dat is nagenoeg even krachtig als een PS5. Enige nadeel: de wagen kost zo’n 66.000 euro.

Gezien de PlayStation 5 10.28 teraflops in de aanbieding heeft en de Xbox Series X zo’n 12 teraflops, kan de nieuwe Tesla gerust in het rijtje van next-gen consoles staan. The Witcher 3 spelen is volgens Elon Musk geen probleem. Net als Cuphead en een heleboel andere games, als we de productfoto’s op de website mogen geloven.


Je kan zowel gaming op het 17 inch scherm vooraan als op het kleinere scherm in de middenconsole. Zo kunnen je kids gewoon met een draadloze controller gamen vanop de achterbank terwijl jij aan het rijden bent.

Op welk besturingssysteem de ingebouwde gaming pc draait is niet bekend. Krijgen we binnenkort ook een Tesla OS? En moeten games daarvoor geoptimaliseerd worden? Of draait alles gewoon op Windows?

De nieuwe Model S is vanaf deze maand te koop.

Tesla PS5

MS Interior Grid A Desktop

Tesla S gaming

Een reactie achterlaten