fbpx

Nieuwe shooter Meet Your Maker volgende maand gratis op PlayStation Plus

meet your maker PS plus

Voor de PlayStation Plus line-up van april heeft Sony alvast een leuke game klaarstaan. Meet Your Maker is een nieuwe survival-creation shooter die vanaf launch meteen verkrijgbaar is via PlayStation Plus.

Het spel is ontwikkeld door de studio achter Dead by Daylight en speelt zich af in een post-apocalyptische wereld waarin overlevenden op zoek gaan naar genetisch materiaal van soortgenoten die stierven voor de apocalyps.


De gameplay bestaat uit twee segmenten: bouwen en raiden. Zo kan je een dodelijk labyrinth vol valstrikken en brute monsters bouwen, die aanvallende spelers moet verhinderen om jouw schat te veroveren. Tegelijkertijd kan je ook de doolhoven des doods van anders spelers aanvallen, waarbij je creatief te werk moet gaan om alle hindernissen te doorstaan.

Adsense - In Article After ParaGraph 2

De trailer hieronder legt alles op creatieve wijze uit. En het ziet er eerlijk gezegd best cool. Andere online spelers kennis laten maken met duistere creaties van jouw sadistische brein: leuk, toch?

Meet Your Maker is gratis te downloaden vanaf 4 april. Allicht gelijktijdig met de andere PlayStation Plus titels van die maand.

Laat een reactie achter