fbpx

‘Nieuw PlayStation Event staat gepland voor 8 juli’

PS5 1

De digitale E3 is alweer achter de rug en opnieuw was er geen spoor te bekennen van Sony. Nu goed, de uitgever sloeg het evenement al vaker over, om daarna stevig uit te pakken met een krachtige State of Play. En schijnbaar wil de uitgever het dit jaar opnieuw zo aanpakken. Althans als we tech specialist Roberto Serrano mogen geloven.

Op Twitter laat hij weten dat Sony een State of Play gepland heeft voor 8 juli, die van start gaat om 22u00. Serrano heeft het nieuws naar eigen zeggen van een goed ingelichte bron bij Sony. Of het nieuws klopt, zullen we pas weten als Sony het tijdstip effectief bevestigt. Dat gezegd zijnde, bracht Serrano al vaker correcte info naar buiten.


Welke games er getoond worden en wat voor onthullingen krijgen? Dat is onzeker, al denkt Serrano wel dat er een releasedatum voor Horizon Forbidden West bij is. En gezien Guerrilla Games al liet verstaan dat de launch datum voor de game ‘zeer binnenkort’ bevestigd wordt, lijkt dat niet onrealistisch.

Mocht Sony echt een State of Play plannen, dan heeft de uitgever ongetwijfeld enkele verrassingen in petto. De eerste God of War 2 gameplay? Gran Turismo 7? De eerste glimp van de nieuwe PlayStation VR headset?

Zolang er niets bevestigd wordt, blijft het echter koffiedik kijken.

Een reactie achterlaten