fbpx

Nieuwe Ghost of Tsushima in de maak voor PS5

ghost of tsushima dog

Gezien het grote succes van de PS4-game Ghost of Tsushima, is het niet verrassend dat er een sequel komt. En blijkbaar is ontwikkelaar Sucker Punch al stevig aan het sleutelen aan die game. Althans als we het LinkedIn-profiel van een van de developers bij ontwikkelaar Sucker Punch mogen geloven.

Dave Molloy is er Cinematic Creative Director – zeg maar diegene die alle cutscenes en tussenfilmpjes regisseert – en heeft zijn LinkedIn-profiel vorige week geüpdatet. Daar stond stond te lezen dat hij naast alle cinematics voor de PS4-game, nu werkt aan de franchise op PS5. Het profiel zei letterlijk: “Presently working on the Ghost of Tsushima game for Sony PS5.” 


Dat Molloy de info aan zijn profieltekst toevoegde nadat de PS5-update voor Ghost of Tsushima live ging, betekent zo goed al een bevestiging dat de sequel in de maak is voor PS5. Molley heeft ondertussen zijn LinkedIn profiel opnieuw aangepast en van ‘Sony PS5’ gewoon ‘Sony PlayStation’ gemaakt. Allicht na een klein tikje op de vingers van Sony.

We mogen er dus vanuit gaan dat Ghost of Tsushima een sequel krijgt op PS5. Vooral omdat Sucker Punch al eerder op zoek was naar een combat designer, met een ‘diepe kennis van Ghost of Tsushima combat’.

 

Schermafbeelding 2021 01 25 om 21.59.04

Een reactie achterlaten