fbpx

Nieuwe details over Asssassin’s Creed Infinity gelekt

Schermafbeelding 2021 11 08 om 01.22.31

Er is een interessant gerucht opgedoken van Assassin’s Creed Infinity. Zo zou de nieuwe game een soort Director’s Cut worden van de serie. Ubisoft wil bestaande, maar minder populaire hoofdstukken uit de serie hervertellen om daarop verder te bouwen met nieuwe content. Op die manier wil Ubisoft tegelijk een soft reboot invoeren voor de reeks.

Laten we wel even duidelijk zijn: dit lek komt van 4Chan, dus niet meteen de autoriteit op vlak van betrouwbare informatie. Het idee dat op het forum gedropt werd, is wel verrassend. Voor wie het nu hoort donderen in Keulen: Assassin’s Creed Infinity wordt de nieuwe game van zowel Ubisoft Montréal en Quebec die van de reeks een live-service ervaring moet maken.


Volgens het lek zou Assassin’s Creed Infinity lanceren met het Ottomaanse, Safawieden en Mogol Rijk, gelegen in de regio van Turkije, Iran en India tijdens de 18e eeuw. Daarna zouden via nieuwe episodes meer steden, regio’s en historische tijdperken worden toegevoegd.

Opvallend is dat Infinity in dat opzicht werkt als een reboot van de reeks. Zo zou de game bepaalde delen schrappen uit de bestaande tijdlijn. Uiteraard blijft het gros van de tijdlijn behouden. Alleen zou de game conflicterende verhalen en minder-populaire hoofdstukken hervertellen of zelfs schrappen.

Zoals eerder al bekend wordt Assassin’s Creed Infinity een live-service ervaring, al zou het volgens Ubisoft geen free-to-play game worden met microtransacties. Wij gokken dat de titel vergelijkbaar wordt met Hitman 2, waarbij verschillende episodes samen een overkoepelend verhaal creëren.

Een reactie achterlaten