fbpx

Nieuwe Battlefield komt eind 2021, brengt ongezien grote veldslagen

battlefield 2021

Tijdens een financiële meeting heeft EA bevestigt dat de nieuwe Battlefield eind 2021 verschijnt. De shooter zou volgens de uitgever veldslagen van ongeziene schaalgrootte hebben. In de lente krijgen we meer nieuws.

Andrew Wilson, CEO van EA, deelde het nieuws tijdens een financiële presentatie voor aandeelhouders. Wilson was duidelijk enthousiast over de technische sprong die de volgende Battlefield kan maken dankzij de next-gen consoles:


“De technische vooruitgang van de nieuwe consoles laat een ware next-gen visie voor de franchise toe. De game wordt intern al hands-on getest en het team krijgt zeer positieve feedback als we de mening vragen van de community. We zullen meer nieuws over de game delen in het voorjaar.”

Volgend jaar dus een nieuwe Battlefield. Al blijft het natuurlijk een raadsel in welk tijdsvak de game zich zal afspelen. Terug naar moderne conflicten zoals Battlefield 3. Of blijven we toch in het verleden? Misschien gaat DICE de uitdaging aan om nog eens de Vietnam-oorlog te tackelen? Stel je voor, op het slagveld gedropt worden met heli’s, heuvel per heuvel innemen…. Daar zit wel wat in.

Wat denken jullie? En waar gaat jouw voorkeur naartoe?

REACTIES (2)

  1. Damadtree

    Nog steeds mijn favoriete competitieve reeks. Gewoon al de verschillende wapens en vehicles blijven boeiend. Ik denk dat deze modern warfare zal zijn maar ik hoop al sinds BF2142 een follow up van dat deel te zien, zeker op consoles waar nog nooit een futuristische BF te spelen was (speel sinds BF3 op PS). BF2142 op PC blijft nog steeds mijn favoriete herinnering en competitieve shooter.

  2. Ze moeten weer en badcompany uitbrengen ?

Een reactie achterlaten