fbpx

Nieuwe Alien film doet denken aan Alien Isolation

Xenomorph

Krijgen we eindelijk een degelijke Alien film? Na het zien van de onderstaande trailer, hebben we alvast hoop voor Alien: Romulus, de nieuwste film in de scifi-reeks. De teaser herinnert ons aan de voortreffelijke horrorgame Alien: Isolation game van SEGA. En dat kan alleen maar een goede zaak zijn.

In de teaser zien we claustrofobische, duistere gangen van een ruimteschip en bebloede cryobedden. Ook horen we metaalgeluiden en geschreeuw op de achtergrond. Er springen enkele facehuggers voorbij en eentje wordt zelfs van het gezicht van een crewlid getrokken? Nasty!


Achter de camera van deze horrorprent staat Fede Álvarez, bekend van Evil Dead remake uit 2013 en Don’t Breathe. De cast bestaat dan weer uit Cailee Spaeny (Priscilla), David Jonsson (Agatha Christie’s Murder is Easy), Archie Renaux (Shadow and Bone), Isabela Merced (The Last of Us), Spike Fearn (Aftersun) en Aileen Wu. Leuk detail: Ridley Scott neemt de rol van producent op zich.

In ieder geval zit de sfeer in deze teaser al goed. Als de film dat over de hele lijn volhoudt, krijgen we misschien een vette live-action versie van Alien: Isolation.

Alien: Romulus verschijnt vanaf 16 augustus op het witte doek.

Een reactie achterlaten