fbpx

Eindelijk! Hier is de trailer van het langverwachte vervolg op Avatar

Meer dan 10 jaar na de originele film heeft regisseur James Cameron eindelijk de eerste trailer gedropt van Avatar: The Way of Water. En die is ronduit indrukwekkend. We krijgen ook meteen een releasedatum: in december kunnen we eindelijk de langverwachte sequel gaan zien.

Deze teaser trailer is alvast een goed voorsmaakje van wat we mogen verwachten: visueel spektakel van de hoogste plank. De CGI is haarscherp en van nooit eerder gezien niveau.


Tijdens Avatar: The Way of Water volgen we Jake Sully, Neytiri en hun kids tijdens het leven op Pandora, de planeet die de mensen al eerder wilden leegplukken. We krijgen te zien hoe ze dagelijkse leven doorkruisen, maar ook met welke gevaren ze oog in oog komen te staan. En allicht zit daar opnieuw menselijke dreiging bij.

Ubisoft heeft ook Avatar: Frontiers of Pandora in ontwikkeling. De game wordt ontwikkeld door Ubisoft Massive en werd verschillende keren uitgesteld. Met wat geluk wordt samen met de film wordt die samen met de film op 16 december uitgebracht.

Een reactie achterlaten