fbpx

NetherRealm Studios heeft mogelijk Mortal Kombat 12 gelekt

Mortal Kombat 12 leak

Zin om binnenkort opnieuw kaken te verbrijzelen en ingewanden te verscheuren? Dan hebben we misschien goed nieuws, want Mortal Kombat 12 werd mogelijk gelekt. Een medewerker van ontwikkelaar NetherRealm Studios postte immers een foto, met daarop verschillende verwijzingen naar de game.

Het was Jonathan Andersen, senior product manager bij de studio, die het beeld op Twitter zwierde. Op de foto zijn verschillende artworks te zien, al gaat onze aandacht vooral naar het computerscherm in de rechterbovenhoek. Even inzoomen vlak en daar vallen enkele interessante dingen te spotten.


Zo is er helemaal onderaan een bestandsnaam te zien dat de naam ‘MK12_Mast…’ heeft. Mogelijk de MK12 Masterfile? Een ander bestand verwijst dan weer naar Reptile, een personage dat niet aanwezig was in Mortal Kombat 11.

MK12 leak

Maar het wordt nog interessanter, wat Andersen heeft ook een mail openstaan waarin gewaarschuwd wordt over gevoelige content die niet gedeeld mag worden: ‘our fans eagerly scrape the internet for any trace’. Een zin die we allicht kunnen aanvullen met …’info on the next installment of Mortal Kombat’. Verder lezen we nog ‘don’t share any part of this video’ en ’take extra care with this material’.

Eerlijk? Het ziet er een beetje uit als opgezet spel. Een leak dat gevonden moest worden. Vooral omdat Andersen het twitterbericht na zo’n 10 minuten weer offline haalde. Alsof het zo gepland was. Eerder een teaser dan een lek dus.

Of Mortal Kombat 12 effectief in ontwikkeling is, weten we pas na een officiële onthulling. Misschien volgt er komende maand dan toch een nieuwe State of Play van Sony? Samen met de langverwachte Hogwarts Legacy, de next-gen update van Cyberpunk 2077, zou ook Mortal Kombat 12 onthuld kunnen worden.

Een reactie achterlaten