fbpx

‘Netflix en Sony gaan samen games streamen’

Netflix

Enkele geleden vertelden we jullie dat Netflix plannen heeft om games toe te voegen aan zijn aanbod. En het lijkt erop dat het streamingbedrijf daarvoor de handen in elkaar slaat met Sony. Via datamining zijn verschillende verwijzingen naar de uitgever gevonden.

Dataminer Steve Moser kwam op de proppen met de ontdekking. Zo beweert de Amerikaan dat Netflix’ gamesproject momenteel door het leven gaat Shark. Via datamining vond Moser verschillende afbeeldingen met PlayStation verwijzingen. Check zijn tweet hieronder:


Tussen de afbeelding staat zelf een haaienvin, wat mogelijk bevestigt dat het project inderdaad Shark heet. Daarnaast mogen we niet vergeten dat Netflix en Sony in april al een deal sloten voor films en series voor meerdere jaren. Dat betekent dat alle titels van Sony Pictures na hun debuuttijd in de bioscoop ook verschijnen op Netflix.

Natuurlijk weerspiegelt datamining geen feiten, dus neem de info voorlopig nog met een korreltje zout. Dat gezegd zijnde, zou het geen slechte move zijn van Sony om op deze wijze op te boksen tegen Xbox Game Pass.

Een reactie achterlaten