fbpx

Naughty Dog wil nieuwe projecten minder snel onthullen

Naughty Dog

Op dit moment werkt ontwikkelaar Naughty Dog aan twee verschillende projecten. Naast het multiplayerproject van The Last of Us, werkt de studio nog aan een andere onaangekondigde game. Maar het lijkt erop dat die laatste titel nog een tijdje geheim zal blijven, want de studio wil zijn projecten niet meer te vroeg aankondigen.

Tijdens een interview met Comicbook.com haalde regisseur Neil Druckmann aan dat een vroege onthulling slecht kan zijn voor het project en het team. Druckmann vertelde dat Uncharted 4 en The Last of Us: Part 2 veel te snel aangekondigd werden en daardoor problemen ontstonden in de balans tussen privacy en werk in het team.


Om die reden wil de creative director het voorlopig onbekende project nog een tijd geheim houden: “Door de onthulling van de game uit te stellen, kan het team spelen met het ontwikkelingsschema en veel bewuster omgaan met de productie,” vertelt Drukcmann. “Momenteel is er dus het multiplayerproject, maar ook nog eentje waar het team niets van kwijt wil – hoewel daar ook veel enthousiasme voor is.”

Vraag is natuurlijk wat dat nieuwe project van Naughty Dog uiteindelijk kan zijn. The Last of Us: Part 3? Een nieuwe Uncharted? Een volledig nieuwe game?

Een reactie achterlaten