fbpx

Naughty Dog toont meer gameplay van The Last of Us 2

Ook al krijgt The Last of Us 2 het zwaar te verduren nadat een heleboel spoilers opdoken, toch weerhoudt het ontwikkelaar Naughty Dog er niet van dieper in te gaan op de gameplay. De video hierboven bewijst dat de ervaring nog intenser wordt dan in de eerste game.

Het doel van de makers is om de speler in de schoenen van Ellie te plaatsen. Om te beleven wat zij meemaakt. En dat brengt toch wat verschillen ten opzichte van Joel met zich mee. Ellie is minder sterk, maar een stuk beweeglijker, waardoor ze zich gemakkelijker kan verbergen. Zo kan ze onder auto’s of andere grote voorwerpen kruipen. Springen is nu ook een optie. De combat en level design is volgens de makers daardoor een stuk verticaler.


De vijanden zijn een pak slimmer geworden, waardoor je confrontaties veel tactischer moet aanpakken. Zo kan Ellie gemakkelijk aanvallen en projectielen ontwijken en heeft ze op elk moment toegang tot haar wapens.

Vanaf 19 juni ligt de PS4 exclusive in de rekken. Wie heeft er zin in?

REACTIES (1)

  1. Jan Belmans

    Ik begrijp niet dat ze het spel niet vroeger uitgebracht hebben, in de lockdown periode zou de hele wereld het hebben gekocht, nu in juni wil iedereen terug buiten komen en zijn ze hun PlayStation even beu.

Een reactie achterlaten