fbpx

Naughty Dog roept op om spoilers The Last of Us 2 niet te delen

The Last of Us 2

Wees voorzichtig als je info zoekt van The Last of Us 2. Een anonieme werknemer van ontwikkelaar Naughty Dog heeft namelijk een bulk aan gevoelige info gedeeld over de game, inclusief mega-spoilers. Aangezien het om een van de grootste verhaalgames van het jaar gaat, bespreken we de details hier niet, al posten we wel de link naar de info voor de geïnteresseerden.

Gebruiker Naughty Dog gooide een complete waslijst aan details online over de survivalgame. Gaande van beschrijvingen van cutscenes met screenshots, een oplijsting van levels en zelfs de volledige plot met bijzonder veel spoilers. Sony kreeg de post snel offline, maar uiteraard valt de verspreiding niet tegen te gaan. Fans namen de info over en zwierden de details uitgebreid online via Resetera. Wie nieuwsgierig is en een kijkje wil nemen, kan op de betreffende forumpost van Resetera terecht. Maar wees gewaarschuwd, deze thread bevat erg veel spoilers voor The Last of Us 2.


Ontwikkelaar Naughty Dog heeft ondertussen een officieel statement gelost via Twitter, waarin de studio oproept om spoilers te vermijden en details over het verhaal niet te verspreiden. Als nieuwsmedia zijn we uiteraard verplicht om jullie zoveel mogelijk in te lichten, al hebben we de info beperkt tot een link naar alle details. Wees trouwens voorzichtig met reacties op de Tweet hieronder, want verschillende reacties bevatten mogelijk ook spoilers. Al doet Naughty Dog zijn best om die weg te filteren.

Sony liet zich niet uit over het feit of het de daden van de spoilende Naughty Dog werknemer veroordeelt, maar bevestigde enkele uren na het lek wel de nieuwe releasedatum voor de game.

Een reactie achterlaten