fbpx

Naughty Dog is gestart met zijn volgende grote game

naughty dog last of us 3

Nu het eerste seizoen van The Last of Us uit de deur is, kan ontwikkelaar Naughty Dog zich helemaal toeleggen op zijn volgende groot project. Of de studio het momentum van de reeks wil behouden en zich vol op de ontwikkeling van The Last of Us: Part 3 stort? Dat is voorlopig niet duidelijk, al heeft de ontwikkelaar wel een keuze gemaakt.

Tijdens een interview met Kinda Funny erkent regisseur Neil Druckmann de hype voor een potentieel derde deel van The Last of Us, maar wil hij niet kwijt of Naughty Dog nu effectief aan de game begonnen is. Druckmann geeft wel inzicht in het creatieve proces bij de studio. Zo vertelt hij dat er ‘diverse nieuwe projecten afgetast worden’ als een game afgewerkt is.


Hoe kiest de studio dan een nieuw project? Nieuwe ideeën kunnen volgens Druckmann een sequel zijn, of een compleet nieuw project. En vaak wordt er gekozen voor het project waar de studio het meest enthousiast over is.

Druckmann is er zich van bewust dat veel fans een derde deel van The Last of Us willen. Al wil hij enkel kwijt dat de studio effectief begonnen is aan zijn volgende grote game.

Het nieuwe project staat los van de multiplayergame in het The Last of Us-universum. Van die game krijgen we later dit jaar meer te horen.

Een reactie achterlaten