fbpx

Metro Exodus krijgt dit jaar gratis next-gen upgrade

metro exodus 1280x720 1

Ontwikkelaar 4A Games heeft een gedetailleerd overzicht gedropt met alle verbetering van de Enhanced Edition van Metro Exodus. Die bevat onder andere een 4K-resolutie aan 60 frames per seconde, ray tracing en meer. De update kan je later dit jaar gratis binnenhalen als je de game al hebt.

In een blogpost hebben de ontwikkelaars alle details van de next-gen upgrade per platform uitgelicht. Volgens de devs wordt vooral de ray tracing een game changer, want de feature wordt toegepast op elke lichtbron. Dat maakt de belichting een pak realistischer, want ook mist en transparante oppervlakken zoals ramen zullen erop reageren.


Daarnaast krijgt de game op alle platformen 4K-texturen, verbeterde shaders en snellere laadtijden. Cool is dat de game op PS5 ook gebruik zal maken van de DualSense features. Zo zal je voortaan de druk op je Tikhar Rifle via de DualSense kunnen voelen. Maar allicht is dat niet de enige toepassing.

Hieronder is de volledige lijst van features die de upgrade omvat. De update mogen we volgens 4A Games  Het ziet er dus naar uit dat we Metro Exodus nog eens moeten opstarten.

Metro Exodus upgrades

Een reactie achterlaten