fbpx

Metal: Hellsinger krijgt virtual reality opvoering

Metal Hellsinger

Klaar om te headbangen en monsters overhoop te knallen? Dan hebben we goed nieuws, want ontwikkelaar The Outsiders heeft Metal: Hellsingers VR aangekondigd. De ritmische shooter is in de maak voor PlayStation VR2, SteamVR en de Quest 2, 3 en Pro.

Ontwikkelaar The Outsiders sloeg de handen in elkaar met Lab42 Games om de VR-versie van Metal: Hellsinger in elkaar te boksen. De studio speelde trouwens al een tijdje met het idee, want tijdens de ontwikkeling van de normale versie, waren de medewerkers al aan het dromen van een VR-edtitie.


Volgens de makers voelt dat bovendien even episch als het klinkt. Demonen om zeep helpen op het ritme van loeiharde metal: een match made in hell. Als speler kruip je in de half-demon die bekend staat als The Unknown. Met haar krachten en unieke wapens, mag je hordes duivels uitschakelen op het ritme van de muziek.

De volledige playlist uit het origineel is aanwezig, met artiesten zoals Serj Tankian (System of a Down), Matt Heafy (Trivium), Alissa White-Gluz (Arch Enemy), Randy Blythe (Lamb of God) en nog veel meer.

Check vooral de onthullingstrailer hieronder. De titel verschijnt nog dit jaar.

Een reactie achterlaten