fbpx

Meer bewijs dat The Last of Us 2 in februari komt

The Last of Us: Part 2

Volgend jaar laten gamers een valentijnscadeau voor hun geliefde best schieten, want er is alweer bewijs opgedoken dat de release van The Last of Us: Part II gepland staat voor februari. Volgens een insider van de industrie brengt Sony maar liefst vier edities uit.

Onlangs doken er meerdere berichten op van The Last of Us: Part II. Gameregisseur Neil Druckmann liet bijvoorbeeld weten dat alle cutscènes gefilmd zijn. Ook stemactrice Ashley Johnson verklapte bijna dat de game zou verschijnen in februari. Zelfs Jason Shreier, game-insider en journalist bij Kotaku, dropte het vermoeden dat The Last of Us: Part II dit jaar niet meer haalt.


Het verhaal is afgelopen dagen opnieuw bevestigd door een nieuw rapport van ZhugeEx. Alweer een insider van de gaming industrie die al verschillende correcte informatielekken op zijn naam heeft staan. Volgens de man verschijnt de game effectief in februari. Beter nog, The Last of Us: Part 2 zou maar liefst vier verschillende edities krijgen.

Concreet zou het gaan om een Standard Edition, een Special Edition, een Collector’s Edition en een Ellie Edition. Opvallend is wel dat die laatste, en waarschijnlijk duurste, de naam ‘Ellie Edition’ krijgt. Voor The Last of Us bracht Sony immers ook al een Joel Edition en Ellie Edition uit.

Wat er in de edities zit, wilde ZhugeEx niet kwijt. Of waarschijnlijk weet-ie het gewoon niet. Maar als we gaan kijken naar de meer recente Collector’s Editions van Sony, dan gokken wij op een Steelbook Case, een soort van figurine, een soundtrack-selectie en meer. Ook bij Death Stranding en God of War en zelfs Horizon: Zero Dawn zit iets gelijkaardigs in de doos.

Wij kijken in ieder geval nu al uit naar de maand van Valentijn. Al zal het er deze keer vrij bruut aan toegaan in plaats de gewoonlijke romantische sfeer.

Een reactie achterlaten