fbpx

‘The Last of Us: Part 2 komt in februari”

Het lijkt erop dat The Last of Us: Part II in februari 2020 verschijnt. In een recent interview heeft Ashley Johnson, de stemactrice van Ellie zo goed als de releasedatum verklapt. En hoewel ze haar woorden net op tijd inslikt, is het vrij duidelijk welke maand ze op de tong had liggen. Februari dus.

Maar bekijk bovenstaande interview vanaf 1u07 minuten en oordeel vooral zelf. Toen de interviewer van dienst naar de releasedatum vroeg van de game, antwoordt Johnson het volgende:


“I think it’s coming out…Feh…?”

Helaas is de interviewer meer geïnteresseerd in het brengen van zijn eigen verhaal, dan de dame te laten uitspreken. De volledige maand verraadt ze dus niet, maar het is duidelijk dat ze ‘February’ wilde zeggen. Veel andere maanden die beginnen met de letter ‘F’ zijn er gelukkig niet.

Niet verrassend, want ook Jason Schreier, specialist in de game-industrie, loste al een tweet waarin hij tamelijk zeker is dat The Last of Us: Part II effectief in februari komt.

Mochten het ontwikkelingsteam op problemen botsen, dan is een uitstel natuurlijk nooit veraf. Ondertussen houden wij onze vingers gekruist dat de volgende State of Play van Sony de releasedatum onthult.

Een reactie achterlaten