fbpx

Marvel’s Spider-Man 2 wordt ‘verbazingwekkend’

Spider Man 2

Dat Marvel’s Spider-Man 2 een van de grootste releases van 2023 wordt, staat nu al buiten kijf. Als we Yuri Lowenthal, de stemacteur achter Peter Parker, mogen geloven, wordt de titel echt wel indrukwekkend. Dat vertelde hij in een interview met Comicbook.com.

Hoewel Marvel’s Spider-Man gepland is voor de herfst heeft Lowenthal ‘nog wat werk te doen’ voor de game. Toch gelooft hij dat Insomniac Games de deadline kan halen, aangezien ‘de studio daar altijd zijn uiterste best voor doet’. De acteur geeft toe dat hij niet veel mag verklappen, maar hij wilde wel vertellen dat de game ‘verbazingwekkend wordt’ en dat hij uitkijkt naar de reacties van de fans.


Volgens Lowenthal zal de game niet teleurstellen, want Insomniac Games heeft hoge verwachtingen in te lossen dankzij de vorige twee games. En de studio zal daar volgens Lowenthal ook in slagen.

Mooie woorden van de stemacteur van Spider-Man. Het lijkt erop dat de titel nog groter en beter wordt dan de twee vorige games. Moet ook wel, want allicht mogen we aan de slag met Peter Parker en Miles Morales. En ook Venom steekt de kop op.

Een reactie achterlaten