fbpx

Makers Stellar Blade schakelden dit Koreaans model in voor haar wulpse vormen

Stellar Blade 1

Na de vorige State of Play kon je er niet naast kijken: de beelden van Stellar Blade zorgden voor heel wat comments. Niet over de gameplay of het design, wel over de rondingen van hoofdpersonage Eve. Die zijn volgens de makers ontleend aan het Koreaanse model Shin Jae-eun.

Het gerucht deed al langer de ronde dat Eve gebaseerd was op een real-life model. Iets wat Stellar Blade regisseur Hyung-Tae Kim nu ook bevestigt. Zo geeft hij toe dat Eve geïnspireerd is door Shin Jae-eun.


Volgens Kim was haar lichaamsvorm een goede referentie voor het personage dat het team wilde creëren. Al voegt hij toe dat het gezicht van Eve door de studio zelf ontworpen is. Alleen het lichaam van het Koreaanse model werd ingescand voor de game.

Waarom uiteindelijk gekozen werd voor Shin Jae-eun? Daar had gameregisseur Kim ook een pasklaar antwoord op. Hij geeft toe dat het idee van een mooi lichaam persoonsgebonden is, maar concreet wilde ontwikkelaar Shift Up het meest aantrekkelijk mogelijke lichaam opvoeren voor de spelers’ En dus besloot de studio om samen te werken met Shin Jae-eun. Goede keuze? Daar mag je hieronder zelf over oordelen.

Shift Up scoorde eerder met de mobile hit Nikke: Goddess of Victory, een gigantisch populaire third-person shooter met gacha-elementen. Het hoeft niet te verrassen dat de titel heel wat geanimeerde dames presenteert in weinig verhullende outfits.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 신재은 Zennyrt (@love_zennyrt)

Een reactie achterlaten