fbpx

Maakt Sly Cooper binnenkort een comeback?

Sly Cooper

Het heldenduo Ratchet & Clank maakte al een comeback op PS5 en de kans is groot dat nog een andere mascotte terugkeert. Niemand minder dan Sly Cooper, de sluwe wasbeer met heel wat heists op zijn naam, zou een nieuwe game krijgen. En ook een nieuwe inFamous zou in ontwikkeling zijn.

Volgens verschillende geruchten zou de pluizige kleptomaan eind dit jaar zijn grote comeback maken op PS5. Eerste aanwijzing daarvoor is een update van de domeinnaam slycooper.com. Ontwikkelaar Sucker Punch Productions vroeg op 4 maart 2022 namelijk een hernieuwing aan voor die domeinnaam.


Belangrijker is misschien wel een nieuw bericht van Twitter-gebruiker AccountNGT, die de laatste maanden al vaker correcte info wist te delen. De klokkenluider deelde op Twitter ‘dat het een geweldig jaar zou zijn voor PlayStation-gamers’. Niet veel later voegde hij daar ook dit aan toe:

Meer info van de nieuwe InFamous game kregen we helaas niet, al zou de nieuwe Sly Cooper eind dit jaar al onthuld worden. Wat betekent dat Sucker Punch Productions dus aan twee titels werkt. Merk trouwens op dat Sly Cooper dit jaar exact 20 kaarsjes uitblaast. Genoeg reden voor een nieuwe telg in de reeks dus.

Hopelijk komen we snel meer te weten…

Een reactie achterlaten