fbpx

Laatste update maakt bijna alles in Marvel’s Avengers gratis

Marvels Avengers

Zin in een laatste overwinningsronde met de machtigste helden op deze planeet? Dan kan je misschien Marvel’s Avengers nog eens downloaden. De laatste update heeft bijna alle extra’s in die game gratis beschikbaar gemaakt.

Om duidelijk te maken dat de titel met een loeiharde knal het slagveld verlaat, heeft Square Enix ook de naam veranderd. Zo vind je de game nu onder de titel Marvel’s Avengers – The Definitive Edition. Die geeft je ook zo goed als alle cosmetische items die eerder betalend waren. Al moet je er wel wat plaats voor maken: Marvel’s Avengers is met alle extra’s zo’n 145 GB groot.


Ontwikkelaar Crystal Dynamics maakte begin dit jaar bekend dat het de ondersteuning voor Marvel’s Avengers stopzet wegens de ondermaatse verkoop van de titel. Op 30 september wordt alle online support voor de game officieel stopgezet.

Vanaf 1 oktober is enkel de singleplayercontent nog speelbaar, waaronder de campaign en alle zijmissies. De live-service elementen en multiplayer zijn vanaf dan niet meer toegankelijk gezien Square de servers offline haalt.

Tijd om de Avengers een laatste eresaluut te geven? Misschien moeten wij onze campaign – jaren geleden begonnen – ook maar eens afwerken. Going out with a bang, toch?

Een reactie achterlaten